A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Piercing - Testékszer - wyw.hu

Tartalom:

piercing.wyw.hu

A divatos ékszerek
A divatos ékszerek
http://www.tattooed.hu/index.php/A-divatos-ekszerek.html

A testékszerek nagyon trendivé, népszerűvé és divatossá váltak. Ezeknek a legkülönbötőbb változatai léteznek, hiszen úgy tűnik, hogy a test összes része „felékszerezhető”. Mialatt a szülők felszisszennek, és a tanárok azt kérdezik „miért?”, a tinik még inkább vonzódnak a piercingekhez. A piercinghez való kötődés lehet egyszerűen a divat követése, a body art egy formája, vagy a lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk belső önmagunkhoz. Habár a piercing nagyon”cool” dolog, nem árt azért, ha néhány dologgal tisztában van az ember...

www.tattooed.hu
A legújabb testékszer-őrület: ékszem
A legújabb testékszer-őrület: ékszem
http://bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/83483/1

Aki a testékszerek legfrissebb divatát szeretné követni, annak egy elég merész beavatkozással kell szembenéznie. Hollandiában ugyanis megjelent a JewelEye (ékszem) elnevezésű szív, csillag, félhold vagy kör alakú dísz, amelyet a "bevállalós" vásárlók szaruhártyája alá ültetnek.

bulvar.ma.hu
A test éke: a testékszer
A test éke: a testékszer
http://www.harmonet.hu/cikk.php?cikkid=5587

Az extrafinom arany strasszok, matricák becsomagolva, kis tasakokban vagy dobozokban vásárolhatók áruházakban vagy drogériákban.

www.harmonet.hu
AAA Klinikák Dent Kft
AAA Klinikák Dent Kft
http://fogorvosi-rendelo.hu/fogekszer.html

Fogékszer? Egyedi, dekoratív mosolyt szeretne? Öltöztesse mosolyát fogékszerrel!

fogorvosi-rendelo.hu
Airbrush
Airbrush
http://airbrush.wyw.hu/

[Airbrush] [Bemutatók - Video, DVD, TV] [Body paint - Testfestés] [Egyéb festés] [Fantasy] [Festékek] [Fórum, blog] [Hírek, cikkek] [Iwata] [Képek, képgalériák] [Könyvek, magazinok] [Külföldi weboldalak] [Magyar weboldalak] [Művészbolt, kereskedés, üzlet] [Oktatás, tanfolyam] [Sablonok, minták] [Technika - Eszközök].

airbrush.wyw.hu
Ajándék
Ajándék
http://ajandek.wyw.hu/

Ajándék nagykereskedések, Ajándék ötletek, Ajándék webáruházak, Anyák napja, Ballagási ajándék, Díszcsomagolás, Egyéb ajándékok, Előfizetés - Utalvány ajándékba, Gyermekeknek, Hasznos tippek, oldalak, Katalógusok, Könyv, CD, DVD, Külföldi ajándék oldalak, Különleges ajándékok, Mikulásra – Karácsonyra, Műszaki cikkek, Nászajándék, Óra – Ékszer, Pafüm – Kozmetika, Reklám - Üzleti ajándék, Ruházat, cipő, Személyre szóló ajándékok, Születésnapi ajándék, Valentin nap, Virágküldés.

ajandek.wyw.hu
Ajándékkuckó.com
Ajándékkuckó.com
http://www.ajandekkucko.com

Egy kis ízelítő kínálatunkból: ajándéktárgyak minden mennyiségben, illóolajok, vizipipák, piercingek, bizsu ékszerek.

www.ajandekkucko.com
Általános információk
Általános információk
http://www.tattooed.hu/index.php/Altalanos-informaciok-a-piercingek-vilagabo ...

Ez a fogalom, mint oly sok más szó is, az angol nyelvből származik. „To pierce” körübelül annyit tesz, mint átfúrni, átnyomni, átlyukasztani. A piercing tehát nem más, mint valami keresztülvitelének a folyamata. A piercingnek éppen ezért mindig köze van valami kisebb sérüléshez, hiszen a folyamat során egy tűt vagy valamilyen ahhoz hasonló „szúróeszközt” használnak ahhoz, hogy egy lyukat (inkább csatornát) fúrjanak át a bőrön...

www.tattooed.hu
Amit a piercingről tudni kell
Amit a piercingről tudni kell
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=814

A piercing mára bevett ékszerfajtának bizonyul. Annyira elterjedt, hogy már senkinek se jut eszébe megbotránkozni egy "barbár módon" átszúrt köldök, vagy orr láttán. De nem veszélyes? Mit kell tudni róla? A piercing előnye a hagyományos ékszerekkel, például a fülbevalóval szemben, hogy fiúkon és lányokon egyaránt jól mutat.

www.hoxa.hu
Amit mindig is szerettél volna megkérdezni
Amit mindig is szerettél volna megkérdezni
http://www.noiportal.hu/main/npnews-1756.html

Fájni fog? Biztonságos? Hogy fog kinézni?.... és még sorolhatnám a kérdéseket. Ime egy szakértő válasza, a legáltalánosabb kérdésekre...

www.noiportal.hu
Amit tudnod kell szúrás, vagy varrás előtt!
Amit tudnod kell szúrás, vagy varrás előtt!
http://www.tattooed.hu/index.php/Minden-amit-tudnod-kell-szuras-vagy-varras- ...

Többen kerestek már meg azzal, hogy magazinunkban igazán hasznos lenne egy olyan rövid összefoglaló írás, amelyben azoknak nyújtunk segítséget,akik most szeretnének testékszert, vagy tetoválást, de nincsennek mindennel tisztában. Úgy gondolom ez teljesen jogos, ezért most egy olyan cikksorozatot indítunk, amely pár részen keresztül fogja megválaszolni lehetőleg az összes ilyen felmerülhető kérdést, illetve szolgáltatni azt az ismeretet, amivel rendelkeznünk kell a döntés előtt.

www.tattooed.hu
Amnézia - Testékszer verseny
Amnézia - Testékszer verseny
http://www.amnezia.hu/site/mutasd/testekszer/index.shtml

Küldd be fényképedet (természetesen barátnõd, feleséged fotóját is beküldheted) e-mail-mellékletként. A beküldött fényképek közül egy 5 fõs zsűri választja ki a három nyertest.

www.amnezia.hu
Anatometal
Anatometal
http://www.anatometal.com/

Testékszerek különleges anyagokból. Professional body jewelry.

www.anatometal.com
Ander Tattoo & Piercing
Ander Tattoo & Piercing
http://www.andertattoo.extra.hu/

Smink- és testtetoválás, egyéni elképzelés alapján is. Test- és intim ékszer behelyezés. Garantáltan steril eszközökkel, garanciával. 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.

www.andertattoo.extra.hu
Aniron Egészségközpont
Aniron Egészségközpont
http://www.aniron.hu/hu/content/fogaszati-ellatasunkrol

Állandó ajánlataink: Felkészítette mosolyát az esküvőre?: fogfehérítés, kerámia héjak, részárás, minden, ami esztétika. Gondozási program kismamáknak: szűrővizsgálat, tanácsadás. Elfoglalt pácienseink figyelmébe: egy részletes vizsgálat után olyan kezelési ütemet és időpontokat ajánlunk, ami leginkább megfelel a páciensnek. Bizonyos esetekben akár az összes szükséges beavatkozást elvégezzük egy hosszabb kezelés alkalmával. Szezonális ajánlataink: Nyaralás, külföldi utazás előtti vizsgálat. Síelés előtti ellenőrzés. Báli huncutságok: fogékszerek, fogfehérítés Iskolakezdési program kis- és nagyiskolásoknak: hogy ne tanév közben legyen gond

www.aniron.hu
Aurum Ékszerbolt
Aurum Ékszerbolt
http://www.aurumekszer.hu/index.php?scw=1152&rfrr=http://www.ekszer.ws/teste ...

Aurum Ékszerbolt és Webáruház. Ezüst és arany testékszerek vásárlása online.

www.aurumekszer.hu
Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved
Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved
http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/2030/1/8

Az intim piercing-tulajdonosok többsége különböző egészségügyi gondokkal küszködik, de szinte senki sem fordul orvoshoz. Az ilyen jellegű testékszerek leginkább bőrirritációt és vizelési problémákat okoznak - állítja a BBC cikke. A pittsburgi egyetem részéről Carol Caliendo úgy foglalta össze a kutatás tapasztalatait, hogy az emberek nem szívesen beszélnek az intim ékszerekkel kapcsolatos egészségügyi panaszokról, és nem fordulnak azokkal orvoshoz, pedig fontos lenne, különösen a vizelési problémákkal küszködőknek...

www.alon.hu
Oldal leírása
piercing.wyw.hu: Piercing katalógus - piercing-tattoo stúdiók, Budapest, vidék. Jewelry, fogékszer, testékszer, testékszerek, képek, cikkek, kozmetika, videók, ékszerek.
Gyűjteményünkben 152 válogatott piercing, testékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 152 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 56709