Piercing tippek, tanácsok > Piercing - Testékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Piercing tippek, tanácsok > 9 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Amit a piercingről tudni kell
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=814

A piercing mára bevett ékszerfajtának bizonyul. Annyira elterjedt, hogy már senkinek se jut eszébe megbotránkozni egy "barbár módon" átszúrt köldök, vagy orr láttán. De nem veszélyes? Mit kell tudni róla? A piercing előnye a hagyományos ékszerekkel, például a fülbevalóval szemben, hogy fiúkon és lányokon egyaránt jól mutat.

Amit a piercingről tudni kell
Piercing után
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=7162

A Pittsburghi Carlow Tudományegyetem vizsgálata szerint azok, akik testékszer viselése mellett döntenek, az esetek döntő többségében káros következményekkel kénytelenek számolni.

Piercing után
Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved
http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/2030/1/8

Az intim piercing-tulajdonosok többsége különböző egészségügyi gondokkal küszködik, de szinte senki sem fordul orvoshoz. Az ilyen jellegű testékszerek leginkább bőrirritációt és vizelési problémákat okoznak - állítja a BBC cikke. A pittsburgi egyetem részéről Carol Caliendo úgy foglalta össze a kutatás tapasztalatait, hogy az emberek nem szívesen beszélnek az intim ékszerekkel kapcsolatos egészségügyi panaszokról, és nem fordulnak azokkal orvoshoz, pedig fontos lenne, különösen a vizelési problémákkal küszködőknek...

Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved
Veszélyes divat a szájban
http://vitaminsziget.com/hir.php?id=18

A testékszerek hordozói közül sokan azért ékesíttetik fel magukat, mert új külsőre vágynak. Gyakori ok ezenkívül a "polgárpukkasztás", a sokkolás, a lázadás, illetve a szexuális élvezet fokozása. A nyelvpiercing behelyezése egyáltalán nem veszélytelen, sok kellemetlen tünettel járhat. Ezek közül a legenyhébbek a fájdalom, a duzzanat, a fertőzések (ez utóbbiak előfordulása a szájüregben lévő nagyszámú baktériummal hozható összefüggésbe), a megnövekedett nyáltermelés, a vérbőség miatt vörössé váló nyelv.

Veszélyes divat a szájban
Studex - After Piercing Care
http://www.studex.hu/studex/care/care.html

Bár a Studex termékek előírás szerinti használata esetén ritkán lépnek fel komplikációk a füllyukasztás és a piercing behelyezése után, a statisztika szerint ezek túlnyomó részéért a vásárló felelős, az utókezelés gondatlan végrehajtása végett. A problémamentes gyógyulás érdekében kérjük minden - piercing-et illetve Studex termékeket vásárló - fogyasztónkat a következő, utókezeléssel kapcsolatos tanácsok megfogadására...

Studex - After Piercing Care
EU-figyelmeztetés: a piercing és a tetoválás veszélyes
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/51679/1

Európában az idén már ketten haltak meg testékszerük miatt. A tetoválás és piercing veszélyeire hívja fel a figyelmet az Európai Bizottság legújabb tanulmánya, amely az Európa-szerte egyre népszerűbbé váló testdíszítés kevéssé ismert technológiai eljárásairól rántja le a leplet. A tanulmány célja megóvni a lakosságot a tetoválással és piercinggel együtt járó egészségügyi kockázatoktól.

EU-figyelmeztetés: a piercing és a tetoválás veszélyes
Amit mindig is szerettél volna megkérdezni
http://www.noiportal.hu/main/npnews-1756.html

Fájni fog? Biztonságos? Hogy fog kinézni?.... és még sorolhatnám a kérdéseket. Ime egy szakértő válasza, a legáltalánosabb kérdésekre...

Amit mindig is szerettél volna megkérdezni
Amit tudnod kell szúrás, vagy varrás előtt!
http://www.tattooed.hu/index.php/Minden-amit-tudnod-kell-szuras-vagy-varras- ...

Többen kerestek már meg azzal, hogy magazinunkban igazán hasznos lenne egy olyan rövid összefoglaló írás, amelyben azoknak nyújtunk segítséget,akik most szeretnének testékszert, vagy tetoválást, de nincsennek mindennel tisztában. Úgy gondolom ez teljesen jogos, ezért most egy olyan cikksorozatot indítunk, amely pár részen keresztül fogja megválaszolni lehetőleg az összes ilyen felmerülhető kérdést, illetve szolgáltatni azt az ismeretet, amivel rendelkeznünk kell a döntés előtt.

Amit tudnod kell szúrás, vagy varrás előtt!
Rémhírek a napilapokban
http://www.tattooed.hu/index.php/Remhirek-a-napilapokban.html

"A piercing veszélyes, rossz és halálos!" - az újságok szerint. Szerintünk egyszerűen csak megbízható ékszert kell választanunk, amit szakértővel rakassunk be! A következő 3 cikket pár évvel ezelőtt megjelent napilapokból válogattuk össze. Szóljon ez intő példaként a felelőtlenség és a körül nem tekintés ellen. Nem gondoljuk, hogy a cikkek valótlant állítanának, azonban aggodalomra semmi ok, manapság aki hozzáértővel készíttet testékszert biztonságban érezheti magát!

Rémhírek a napilapokban
Hirdetések
Oldal leírása
piercing.wyw.hu: Piercing katalógus - piercing-tattoo stúdiók, Budapest, vidék. Jewelry, fogékszer, testékszer, testékszerek, képek, cikkek, kozmetika, videók, ékszerek.
Gyűjteményünkben 152 válogatott piercing, testékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 152 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 56737