Fogékszer > Piercing - Testékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fogékszer > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fogékszerbolt.hu
http://www.fogekszerbolt.hu/

Kíváló minőségű fogékszer 18 K arany, fehérarany és Swarowski kristályból! Fúrás nélkül, lyuk nélkül, fájdalommentes, fogra nem ártalmas, ideiglenes.

Fogékszerbolt.hu
Fogékszerek - Kiwa Dental Fogászat
http://www.kiwadental.hu/?us=fogekszerek

Az utóbbi időben - főleg a fiatalok - ismét felfedezték a fogak díszítését és új divatot teremtve a fogékszerek legkülönbözöbb változatait viselik. A fogékszerek­et csak fogorvos teheti fel, ami egy speciális ragasztási technikával történik.

Fogékszerek - Kiwa Dental Fogászat
Wellness Kozmetika
http://www.wellnesskozmetika.com/fmenu_piercing.php

Fogékszer - Fúrás nélkül, fájdalommentesen felragasztható a fog felszínére. Felhelyezése nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Fogra nem ártalmas, bármikor problémamentesen eltávolítható. Egyedi, kivételes mosolyt kölcsönöz viselőjének. 2310 Szigetszentmiklós Szent Miklós u. 10/B

Wellness Kozmetika
Fogorvosközpont
http://www.fogorvoskozpont.hu/index.php?id=17

A fogékszer katalógusból választható, amelyet a fogfelszín sérülése nélkül, tartós, ragasztásos technológiával rögzítünk Önnek. A fogékszer lehet strassz kő, vagy valamilyen nemesfémből készített motívum. Növekvő divat manapság a fogékszer, amelybe még a kristályok értékesítésével foglalkozó világcég is beszállt. A fogékszert többnyire valamelyik felső metszőfog elülső csücskére helyezzük fel. Tartósabb volna, ha fúrt lyukba rögzítenénk a követ, de a legtöbb fogorvossal együtt mi is azon az állásponton vagyunk, hogy az egészséges fog megfúrása egy ékszer felhelyezése okán nagy felelőtlenségre vallana.

Fogorvosközpont
Budapest Dental
http://www.budapestdental.hu/Esztetikai_fogaszat_Fogekszer.html

A fogékszer felhelyezéséhez nem kell előkészíteni vagy megfúrni a fogzománcot. Az apró ékszert egyszerű, a fogászat más területein is használt, ilyen célra kialakított ragasztóval illesztjük a helyére. A fogékszer általában fél évig marad a helyén. Az időtartam függ az ékszer elhelyezkedésétől, a páciens táplálkozási szokásaitól, illetve esetleges harapási rendellenességeitől. Ha a páciens idő közben megunja, könnyedén eltávolítható, vagy más formára cserélhető.

Budapest Dental
Parlament Dental
http://www.parlament-dental.hu/sub2-6fogekszer.html

Ugyan nem tartozik a gyógyító tevékenységek közé, de érdekessége és a mind gyakoribb igény miatt itt említendő. Fontos kiemelni, hogy a fogékszer behelyezése nem igényli a fog kifúrását, csupán felszíni ragasztással rögzítjük az apró "ékszert". Ennek anyaga az egyszerű csiszolt üveggyöngytől a nemesfémen át a drágakőig bármi lehet az igények függvényében. A fogékszerek eltávolítása úgyszintén a fog megsértése nélkül bármikor megoldható.

Parlament Dental
Haizer Tímea - Fogékszer
http://www.haizertimea.hu/fogekszer.html

Nem is olyan régen egy fogorvosnak-úton egy rock koncertre-remek ötlete támadt. A fogára ragasztott egy pici, gyönyörű Swarowski kristályt fogorvosi kötőanyaggal. Néhány évvel később ez az ötlet a Tooth Fairy ideiglenes fogékszerben teljesedett ki, amely európai szenzáció lett, és elnyerte a Woman, Elle, és a Cosmopolitan európai kiadásának tetszését, és most már elterjedt az egész világon.

Haizer Tímea - Fogékszer
Fogékszer - VillányiDent Fogászat Budapest
http://www.villanyident.hu/fogekszer.htm

Napjaink divatja a fogékszer viselése. Értékes kövek megbízható rögzítése érdekében a fogfelszíneket ki kell fúrni, ezért ezek viseléséről feltétlenül lebeszélnénk Önt. Ezzel szemben a technika új vívmányaként a fogfelszínre - fúrás nélkül - kristályüvegből (cirkónium) készült lapos kövek ragaszthatóak melyek – megunásuk után - könnyedén, kíméletesen eltávolíthatók.

Fogékszer - VillányiDent Fogászat Budapest
Hindent Fogászati Bt.
http://www.merjenmosolyogni.hu/Esztetikai_fogaszat/Fogekszer.html

Tegye egyedivé mosolyát egy fogékszerrel. A fogékszert általában a frontfogakra szoktuk ragasztani. Felhelyezése speciális ragasztóval történik, nem kell hozzá a fogat kifúrni. Ebből következik, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes, gyors. Igény szerint készülhetnek speciális nemesfémből, különböző kristályokból.

Hindent Fogászati Bt.
Dr. Békés Fogászat
http://www.drbekes.hu/fogekszer/

Professzionális fogászati központ, Magyarország keleti részén, Gyomaendrődön. Nyugat Európai színvonal, magyar árak. A fogékszer általában a felső kismetszőre felragasztott apró, különféle színű kő: arany, ezüst, fehérarany, vagy nemesfém és kő kombinációjú, bármilyen figura lehet.

Dr. Békés Fogászat
AAA Klinikák Dent Kft
http://fogorvosi-rendelo.hu/fogekszer.html

Fogékszer? Egyedi, dekoratív mosolyt szeretne? Öltöztesse mosolyát fogékszerrel!

AAA Klinikák Dent Kft
Zuglói fogászat
http://www.zugloifogaszat.hu/

Hagyományos fogászat, mosolytervezés, esztétikai és kozmetikai fogászat, fogékszer, szájsebészet.

Zuglói fogászat
Veres-Dent Fogászati Központ, teljes körű fogászati ellátás
http://www.veresdent.hu/cikkek/fogekszer.html

Az embereknek mindig vannak olyan divatirányzatai, amelyekkel a figyelmet magukra vagy meghatározott testrészeikre akarják felhívni. A fogdíszítés már sok év óta létezik, minden embert megszólít, aki a különöset szereti. Már a régi egyiptomi sírokban is találtak nefrit drágakőbe foglalt fogakat, amelyek feltehetőleg kozmetikai és reprezentatív célokat szolgálhattak. A szájékszer, ill. a ragasztó nem mérgező és a gyártók különösen odafigyelnek a tartósságra és a szájállóságra. Laikusok semmiképpen ne gondolják, hogy a fogékszert valamilyen háztartási ragasztóval is rögzíthetik! Ilyen fogdíszt csak fogorvos rakhat föl, speciális ragasztóval az ép fogzománcra. A fogékszer hátsó oldalán speciális bevonat vagy aranyfólia van, ami garantálja a megfelelő retenciót a ragasztóhoz. A művelet fájdalommentes és nem tart sokáig. Idővel, ha elmúlna a csillogó fogékszer okozta örömünk, vagy egy másik darab nagyobb örömet nyújtana, a régi problémamentesen és nyomtalanul eltávolítható.

Veres-Dent Fogászati Központ, teljes körű fogászati ellátás
Esztétikai Fogászat PÉCS I Dr. Pálinkás Tünde - Dr. Vajta László
http://www.palinkastunde.hu

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti szakellátás tapasztalt szakemberekkel elérhető árakon. Ügyeleti ellátás a hét minden napján (akár a késő esti órákban vagy hétvégén)! Állandó kedvezmények! fogorvos, fogászat, szájsebészet, fogbeültetés, fogpótlás, implantáció, fogtömés, ügyelet, fogfehérítés, lézerkezelés, gyökérkezelés, cirkon korona, cirkónium, cirkónia, zirkon, zircon fémmentes korona, fémmentes híd, mini implantátum, mini műgyökér, tűimplantátum, fogorvosi ügyelet pécs, csontpótlás saját csonttal, fogászati ügyelet pécs, hétvégi ellátás, digitális röntgen, panoráma röntgen, implantológia, cirkon, azonnali implantáció, azonnali terhelés, csontpótlás, kiidegelés, bölcsességfog, gyökéramputáció, gyökércsúcs rezekció, üdülési csekk, bankkártyás fizetés, egészseégpénztár Zahnarzt, Zahnimplantat, Implantat, Mundchirurgie

Esztétikai Fogászat PÉCS I Dr. Pálinkás Tünde - Dr. Vajta László
Fogászat
http://easydentbudapest.eu/index.php

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Fogászat
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
piercing.wyw.hu: Piercing katalógus - piercing-tattoo stúdiók, Budapest, vidék. Jewelry, fogékszer, testékszer, testékszerek, képek, cikkek, kozmetika, videók, ékszerek.
Gyűjteményünkben 152 válogatott piercing, testékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 152 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 56737