Piercing érdekességek > Piercing - Testékszer - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Piercing érdekességek > 9 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Amnézia - Testékszer verseny
http://www.amnezia.hu/site/mutasd/testekszer/index.shtml

Küldd be fényképedet (természetesen barátnõd, feleséged fotóját is beküldheted) e-mail-mellékletként. A beküldött fényképek közül egy 5 fõs zsűri választja ki a három nyertest.

Amnézia - Testékszer verseny
Tattooed - Címlaparcok
http://www.tattooed.hu/index.php/cimlaparcok.html

Havonta bemutatunk egy-egy érdekes tetoválással/testékszerrekkel rendelkező személyt egy képes interjú keretében. Az interjú kizárólag oldalunkon olvasható.

Tattooed - Címlaparcok
Tágítás
http://www.tattooed.hu/index.php/Tagitas.html

Mikor még egész kicsi gyerek voltam mindig ámulattal figyeltem az olyan embereket akik fültágítót viseltek. Akkor még csak azt tudtam, hogy nagyon tetszik ez a fajta érdekes piercing, de azt még nem, hogy ez az egyik legrégebbi testékszer. A tágított piercingek az amerikai, afrikai, óceániai törzsek körében is igen népszerűek. Ezen törzsek tagjai a mai napig gyakorolják a bőrük tágítását, mellyel nemritkán igen meghökkentő méreteket érnek el...

Tágítás
Extrém piercing
http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/1960

A világ talán legbizarabb vegetáriánus fesztiválján a programban szerepel például tűzjárás, pengézett létramászás, sőt egy nagyon extrém piercing felvonulás is. A rituálék és felvonulások résztvevői a saját és mások lelkének megtisztítása érdekében különböző szent cselekedeteknek vetik alá magukat. Például nagy méretű fémtárgyakat - fúrót, késeket, sőt biciklivázat - fúrnak át az arcukon (a piercing igen feltűnő formája ez), amivel hituk szerint másoktól vonják el azok bűneit, és ezáltal megtisztítják azokat...

Extrém piercing
Microdermal - a testékszerek új generációja
http://www.tattooed.hu/index.php/Microdermal-a-testekszerek-uj-generacioja.html

A microdermal, dermal anchor, surface anchor, vagy szimplán anchor (horgony), az utóbbi évek egyik legnagyobb újitása a body piercingek terén. Nevezhetnénk akár "egypontos" piercingnek is a microdermalt, hiszen a piercingekkel ellentétben ennek az éxernek csupán egy kimenete van, igy a különlegessége abban rejlik, hogy úgy néz ki, mint egy transdermal implantátum, azonban a behelyezéséhez nincs szükség olyan bonyolult procedúrára, mint egy ilyen implantátumnál.

Microdermal - a testékszerek új generációja
Különleges ékszerek különös helyeken
http://www.tattooed.hu/index.php/Kulonleges-ekszerek-kulonos-helyeken.html

Industrial, Orbital, Fül spirál, Anti-szemöldök, Septum, Áll piercing, Jestrum, Nyakszirt piercing...

Különleges ékszerek különös helyeken
Megdöbbentő rekord
http://www.tattooed.hu/index.php/Megdobbento-rekord.html

A 34 éves kanadai Brent Moffatt, elhunyt anyja fotójával maga mellett, speed-metal zenét hallgatott walkman-jén, miközben bőrébe szúrta a 702 darab tűt. Moffatt eredeti tervei szerint 1000 db. tűt akart átszúrni bőrén, de annyira nagy fájdalmai voltak már, hogy 702-nél meg kellett állnia. Az előző rekorder 200 darab tűvel tartja a Guinness-rekordot.

Megdöbbentő rekord
1016 testékszer - Újabb freak!
http://www.tattooed.hu/index.php/1016-testekszer-Ujabb-freak.html

Alig számoltunk be Brent Mofatt-ot tarkító 702 szúrásról, ismét elképedhetünk. Most talán egy kicsit jobban, hiszen a 21 éves szintén kanadai Matt Robinson nem jócskán vert rá az előző csúcsra. Egyészpontosan 1016 testékszert rakatott magába. Matt, aki maga is piercingesként keresi kenyerét egy Ottawa-i tatoo stúdióban állítása szerint "csupán" azért nem többet rakatott be, mert már kezdett egy kicsit homályosan látni...

1016 testékszer - Újabb freak!
A legújabb testékszer-őrület: ékszem
http://bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/83483/1

Aki a testékszerek legfrissebb divatát szeretné követni, annak egy elég merész beavatkozással kell szembenéznie. Hollandiában ugyanis megjelent a JewelEye (ékszem) elnevezésű szív, csillag, félhold vagy kör alakú dísz, amelyet a "bevállalós" vásárlók szaruhártyája alá ültetnek.

A legújabb testékszer-őrület: ékszem
Hirdetések
Oldal leírása
piercing.wyw.hu: Piercing katalógus - piercing-tattoo stúdiók, Budapest, vidék. Jewelry, fogékszer, testékszer, testékszerek, képek, cikkek, kozmetika, videók, ékszerek.
Gyűjteményünkben 152 válogatott piercing, testékszer témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 152 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 56737